In de kijker: 4K Downloader onze nieuwe tool om Youtube video’s te downloaden

Ja, je kan nog downloaden van Youtube, Vimeo, TikTok, Facebook en C°, maar het wordt steeds moeilijker gemaakt en de zoektocht naar nog werkende tools steeds meer tijd.

Kleine eenmalige investering

Zelf vinden we de tijd die we verliezen ten opzichte van een kleine investering die we eenmalig doen echt niet meer OK. Te pas en te onpas moesten we op zoek naar een nieuwe online tool en terug veel en lang zoekwerk.

4K Video Downloader

Uiteindelijk kwamen we na het lezen van vele reviews terecht bij 4K downloader.

Ze hebben een gratis versie maar voor nog geen € 15 heb je reeds de persoonlijke premium-versie die je onbeperkte mogelijkheden biedt.

En de tijd die je wint met zo’n aankoop betaalt zich snel terug want 4K video downloader is steeds actueel en aangepast als weer een aanbieder een download poortje afsluit.

logo 4k downloader

Heel veel voordelen

Handleiding 4K downloader

Een groot voordeel is natuurlijk dat de software poepsimpel te bedienenn is. Kijk hiernaast maar eens naar de video.

Bovendien is 4K downloader ook in het Nederlands in te stellen

Conclussie

4K downloader was voor ons een zeer goede investering voor een klein prijsje. We winnen zeer veel tijd. Zowel de gigantische mogelijkheden als de kwaliteit is van de beste die we konden vinden op dit moment.

We hadden een vraag en binnen de 24u kregen we antwoord van  Daria. En ook op TrustPilot zien we dat momenteel 271 personen een beoordeling gaven met een resultaat van 4,7 op 5.

4k downloader betrouwbaarheid en oordeel

Als je op zoek bent naar de beste video-downloader die andere videoservices ondersteunt dan YouTube, dan is 4K video downloader een prima software. De mogelijkheden voor zelfs UHD en 360° video alsook de verschillende bestandsindelingen en resoluties zijn enorm.

Het feit dat we nu altijd over software beschikken die het gewoon altijd doet maakt dat deze kleine investering zijn geld méér dan waard is.

Andere artikels die je mogelijks interesseren