todaysLIFE en liveTODAY worden vandaagDoen

 

Een nieuw jaar, een nieuw jasje voor de website en … een nieuwe redactie. Het wordt n├│g beter ­čÖé Dit zijn onze intenties voor 2021.

 

TodaysLife wordt vandaagDoen

De voorbije jaren werden onze websites mindfulness-nieuws.eu, mindfulnessgids.be, todayslife.eu en livetoday.be veelvuldig bezocht door ge├»nteresseerden uit Belgi├ź en Nederland. Op topdagen passeerden tot bijna 1000 bezoekers (gezamenlijk) onze sites.

Eind vorig jaar hebben we besloten om niet-mindfulness gerelateerde berichten te groeperen op vandaagDoen.eu. Alhoewel de sites die Mudita vzw gratis aanbiedt zich vooral toespitsen op niches omtrent gezondheid, zen en wellbeing was er duidelijk nood aan een breder opgezet geheel.

 

Welkom Tess

Bij Mudita vzw wordt niemand betaald zodat alle inkomsten van de websites 100% gaan naar onze goede doelen en projecten. Iedereen werkt of schrijft op vrijwillige basis. Tot eind dit jaar kon ik alles nog zelf bolwerken maar helaas moest ik om gezondheidsredenen en met spijt in het hart mijn reeds beperkte activiteiten neerleggen.

Maar gelukkig zal Tess, in het voorjaar overigens in duo met Noah, met evenveel enthousiasme vanaf november de fakkel overnemen.

Mijn inbreng zal zich vanaf dan beperken tot het aanbrengen van leuke idee├źn voor even leuke schrijfsels. Maar blijf vooral ook zelf idee├źn aandragen. We DOEN er wat mee.

Verzorg jezelf, blijf gezond en … blijven ademen! Warme groet.

Schaduw achter letters van bureaublad iconen verwijderen (Windows 10 tweak)

Schaduw achter letters van bureaublad iconen verwijderen (Windows 10 tweak)

IT

Er valt heel wat te tweaken om een gloednieuw windows 10 systeem of herinstallatie naar je hand te zetten. E├ęn van de zaken die ik telkens weer vervelend vind is

Lees verder
De gemakkelijkste methode om je oven of microgolfoven schoon te maken

De gemakkelijkste methode om je oven of microgolfoven schoon te maken

Life, Tips & Lifehacks

Meestal kijk je er niet naar uit om je microgolfoven (microwave), oven of combi-oven te reinigen. Aangekoekts vet en allerhande spatten zijn niet simpel te verwijderen en soms heb je

Lees verder