todaysLIFE en liveTODAY worden vandaagDoen

 

Een nieuw jaar, een nieuw jasje voor de website en … een nieuwe redactie. Het wordt n├│g beter ­čÖé Dit zijn onze intenties voor 2021.

 

TodaysLife wordt vandaagDoen

De voorbije jaren werden onze websites mindfulness-nieuws.eu, mindfulnessgids.be, todayslife.eu en livetoday.be veelvuldig bezocht door ge├»nteresseerden uit Belgi├ź en Nederland. Op topdagen passeerden tot bijna 1000 bezoekers (gezamenlijk) onze sites.

Eind vorig jaar hebben we besloten om niet-mindfulness gerelateerde berichten te groeperen op vandaagDoen.eu. Alhoewel de sites die Mudita vzw gratis aanbiedt zich vooral toespitsen op niches omtrent gezondheid, zen en wellbeing was er duidelijk nood aan een breder opgezet geheel.

 

Welkom Tess

Bij Mudita vzw wordt niemand betaald zodat alle inkomsten van de websites 100% gaan naar onze goede doelen en projecten. Iedereen werkt of schrijft op vrijwillige basis. Tot eind dit jaar kon ik alles nog zelf bolwerken maar helaas moest ik om gezondheidsredenen en met spijt in het hart mijn reeds beperkte activiteiten neerleggen.

Maar gelukkig zal Tess, in het voorjaar overigens in duo met Noah, met evenveel enthousiasme vanaf november de fakkel overnemen.

Mijn inbreng zal zich vanaf dan beperken tot het aanbrengen van leuke idee├źn voor even leuke schrijfsels. Maar blijf vooral ook zelf idee├źn aandragen. We DOEN er wat mee.

Verzorg jezelf, blijf gezond en … blijven ademen! Warme groet.